Financiering

Financiering

Algemene informatie

Wat betreft financieringen bieden wij meerdere mogelijkheden, ook werken wij samen met diverse lease/financieringsmaatschappij waardoor de slagingskansen hoger zijn! Hieronder nemen wij u mee in de leasewereld waarin duidelijk zal worden welke leasevormen er zijn en wat vermoedelijk het beste bij uw situatie aan zal sluiten.

Financial Lease

Financial Lease is een zakelijke financiering waarmee uw onderneming een voertuig aanschaft. Kortom, u kiest een auto en de leasemaatschappij betaalt namens u de aanschafprijs. De BTW betaalt u zelf, welke u terug kunt vorderen bij de belastingdienst.

Kiest u voor Financial Lease dan kiest u voor een duidelijke, transparante kredietvorm. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 tot maximaal 60 maanden, afhankelijk van de leeftijd van de auto en uw wensen. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een eventuele aanbetaling of slottermijn waardoor de uiteindelijke maandlasten lager uitvallen. Zo betaalt u maandelijks hetzelfde bedrag en weet u precies waar u aan toe bent.

Financial lease is ook fiscaal een aantrekkelijke financiering. U wordt direct eigenaar van het nieuwe voertuig, waardoor het een investering wordt die niet drukt op de liquiditeit. U kunt namelijk het voertuig op de balans activeren.

De voordelen van Financial Lease;

 • 100% financiering
 • Nieuwe en gebruikte auto’s
 • Alle merken en modellen
 • Autodealer naar keuze
 • U wordt eigenaar van de auto
 • Lage investering en behoud van liquiditeit
 • Renteaftrek en investeringsaftrek levert u een fiscaal voordeel op
 • U betaalt een vast bedrag per maand aan rente en aflossing
 • Lager maandbedrag dankzij slottermijn of aanbetaling mogelijk
Persoonlijke lening

Een lening afgestemd op uw persoonlijke situatie. Duidelijk en transparant. De persoonlijke lening is een populaire financieringsvorm. U bepaalt vooraf de gewenste looptijd, die kan variëren tussen 12 en 120 maanden. Bij een lange looptijd zijn de maandlasten laag en bij een korte looptijd liggen die hoger, maar is de lening sneller voldaan. De rente wordt bij het afsluiten bepaalt en blijft onveranderd, zo komt u niet voor onverwachte verassingen te staan. Uiteindelijk betaalt u iedere maand een vast bedrag en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast is er de mogelijkheid om boetevrij af te lossen.

Lager maandbedrag?

Wilt u graag een persoonlijke lening afsluiten, maar vind u het maandbedrag te hoog? Door een slottermijn op te nemen in de overeenkomst, betaalt u aan het einde van de looptijd een deel van het gefinancierde bedrag. Er wordt tijdens de looptijd geen aflossing berekend op dit deel van de financiering waardoor de maandbedragen een stuk lager uitvallen. Een slottermijn is alleen mogelijk bij een financiering met een looptijd van maximaal 60 maanden.

Aan het einde van de looptijd kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

 • U ruilt de auto in tegen een nieuwe en sluit een nieuwe financiering af.
 • U behoudt de auto en betaalt het slottermijn in één keer af.

        Uw zoektocht, onze uitdaging!