Over ons

In dit verhaal willen wij u meenemen en kennis laten maken met ons bedrijf.

Pieterson Auto's B.V.

Jordy Pieterson:

Op jonge leeftijd was al snel duidelijk dat ik beschik over een aanzienlijke passie voor auto’s. Na op diverse manieren kennis te hebben gemaakt met de Automotive Branche heb ik gekozen mijn kennis en kunde te verbreden op de IVA Automotive Business school te Driebergen. 2 jaar later, anno 2013 met een Diploma op zak zonder enige vorm van twijfel op weg naar de Kamer van Koophandel en het avontuur ging van start!

Inkoopproces

Bij Pieterson Auto’s B.V. kunt u occasions verwachten die afkomstig zijn van merkdealers, welke door ons selectief worden ingekocht. Hierbij gaat ons oog specifiek uit naar de juiste combinatie van de technische staat, optische staat en documentatie.

Wij bieden de mogelijkheden, u maakt de keuze!

Om de reden dat iedere klant andere wensen of eisen heeft worden onze occasions geadverteerd in dezelfde staat als bij binnenkomst voor een scherpe meeneemprijs. Vanuit dat standpunt zijn er uiteraard diverse mogelijkheden voor zowel technische als cosmetische ingrepen bij aflevering of in nazorg.

Prijs

Omloopsnelheid; wellicht een begrip dat u geheel onbelangrijk lijkt, echter leert de praktijk anders. Doordat wij streven en focussen op een hoge omloopsnelheid kunnen wij genoegen nemen met minder marge dit betekent voor u een gunstige prijs!

“Uw zoektocht is onze uitdaging. Wij bieden de mogelijkheden, u maakt de keuze.”

Jordy Pieterson

Het team

Jordy Pieterson

Jordy Pieterson

Inkoop

Peter Bouwmeester

Peter Bouwmeester

In- en verkoop

Tom Schutte

Tom Schutte

Verkoop

Finn Vermeer

Finn Vermeer

Assistent verkoop

Sam Enzerink

Sam Enzerink

Detailer

        Uw zoektocht, onze uitdaging!